FINFORMkotona
Ilmojen kylmetessä uunissa kypsennettävät ruuat tuntuvat taas houkuttelevilta. Yksi ehdoton suosikkini on uunissa paahdetut vihannekset, joista yhdessä baby pinaatin, fetajuuston sekä granaattiomenan kanssa tehdään ruokaisa salaatti!
Kuori ja pilko vihannekset. Laita ne uunivuokaan ja lorauta sekaan hyvää oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria. Paista 200 asteessa uunissa n. 40 minuuttia kunnes juurekset ovat kypsiä. Anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Asettele juurekset pinaattilehtipedille ja ripottele päälle granaattiomenan siemeniä. Murustele lopuksi paketillinen fetajuustoa päälle ja pyöräytä myllystä vielä suolaa ja pippuria.
Uunijuuressalaatti sopii hyvin syötäväksi sellaisenaan tai yhdessä esimerkiksi lampaan lihan kanssa. Salaatin kanssa tarjoillaan Gridellin granaattiomena balsamicoa.
Perfetto!