Info

FINFORM

Jokikatu 35
06100 PORVOO
+358(0)40 5163 020
info@finform.fi

 

 

Myymälä avoinna

ma – pe

10 – 17.30

lauantaina

10 – 15

15.5. alkaen myös sunnuntaisin avoinna 11 – 15

 

Katso myymälän tiedot »

Verkkokaupan tilaukset

Nouto myymälästä maksuton.

Postipaketti 5,90€, yli 100€ tilaukset veloituksetta.

 

Haluamme osaltamme tukea kestävää kulutusta ja välttää tuotteiden edestakaista kuljettamista, jotka lisäävät ympäristökuormaa ja muita välillisiä kustannuksia. Pyydämme valitsemaan tuotteet huolella ja harkiten. Autamme mielellämme sinua ostoksilla verkkokaupassamme. Voit olla yhteydessä puhelimitse tai whatsappilla. Autamme oikean tuotteen löytämisessä ja lähetämme mielellämme lisää kuvia tai tietoa tuotteesta.

Lue kaikki toimitusehtomme »

Tietosuojaseloste »

Myymälän ja verkkokaupan valikoima

Finformin valikoima koostuu yli kolmestakymmenestä tuotemerkistä. Myymälästä löytyvät vaatemerkit, Samsøe  Samsøe, Bruuns Bazaar ja Minimum. Vaatevalikoima on vain myymälävalikoimassa.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta verkkokaupasta, ole meihin yhteydessä! Voimme lisätä tuotteita tarjotun valikoiman ulkopuolelta verkkokaupan tilaustuotteisiin.

Tavoitat meidät sähköpostilla, tekstiviestillä tai puhelimitse. Vastaamme myymälän aukioloaikojen puitteissa.

 

Meistä

Vanhassa Jokikadun kauppiastalossa sijaitsee myymälämme Finform. Meille on tärkeää, että tuotteet ovat kauniita, aikaa sekä käyttöä kestäviä. Etsimme valikoimaamme helmet yli kolmestakymmenestä tuotemerkistä. Tietyt tuotesarjat löytyvät aina valikoimastamme, osa vaihtelee sesongin mukaan. Meiltä löytyy myös laaja ja laadukas julistevalikoima. Myymälästä voi ostaa julisteet ja saada ne valmiiksi kehystettyinä kotiin.

Anna kauppamme inspiroida sinua! Autamme sinua toteuttamaan omaa tyyliäsi!

Sydämellisesti tervetuloa, Jutta & co

 

Ferm Living Design Destinations 

FINFORM, Finland

 

”Be inspired to shop while exploring some of our favourite design destinations this summer.”

Read the story here: Design Destinations

 

”Finform specialises in aesthetic, responsible and sustainable fashion, interior and lifestyle products. Located right by Porvoo´s waterfront, you can find Finform in the old merchants building which perfectly suits the city’s colourful wooden houses, medieval cobblestone streets and charming little shops.”