FINFORMkotona
Tällä kertaa jaan teille joulun luottokakkuni, eli appelsiinikuivakakun. Vaikkakin usein kuivakakut ovat nimensä mukaisesti hieman kuivia, niin tämä kakku ei sitä todellakaan ole.
Kakku on kostea ja maukas ja parhaimmillaan 2-3 päivän päästä paistamisesta.
Mutta kuka jaksaisi odottaa!
Kakku on kostea ja maukas ja parhaimmillaan 2-3 päivän päästä paistamisesta.
Mutta kuka jaksaisi odottaa!
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi ja sekoita joukkoon oliiviöljy. Lisää seokseen marmeladi ja kermaviili. Yhdistä voiseos kuivien aineisen joukkoon ja kaada taikina voideltuun ja vehnäjauhotettuun 2 litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista kakkua uunissa 175-asteessa 50-60 minuuttia, kunnes kakku on kypsä.
Rauhallista joulun aikaa kaikille!