Itse pullataikinan voi tehdä omalla lemppariohjeellaan, alla oma luottoreseptini.
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, kardemumma ja suola. Sekoita ensin puolet jauhoista ja lisää sitten loput vähitellen. Lisää oikein pehmeä voi. Mikäli sinulla on yleiskone, vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia. Taikina saa jäädä löysähköksi, käytä mieluummin jauhoja kaulitsemisvaiheessa. Anna taikinan nousta liinan alla kaksinkertaiseksi.
Sekoita täytteen ainekset. Pistaasitahna sekoittuu hyvin pehmeään voihin. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse taikina jauhoitetulla tasolla ohueksi levyksi. Levitä puolet täytteestä taikinalevyn päälle ja rullaa levy pituussuunnassa. Toista sama taikinan toiselle puolikkaalle. Leikkaa terävällä veitsellä pötköistä sopivan kokoisia pullia ja laita pellille. Anna pullien kohota noin 20 minuuttia liinan alla. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle pieneksi hakattua pistaasipähkinää. Paista uunissa 200 asteessa 9-11 minuuttia.
Enjoy!