FINFORMkotona

Pääsiäisen kaunis kattaus

DBKD:n kevään ja pääsiäisen koristeet ovat ihania yhdistellä harmonisen värimaailman johdosta keskenään ja saada sointumaan sisustukseen ja kattaukseen.
Pääsiäisen korvilla on helppo pienillä koristeilla luoda kevät-tunnelmaa kotiin. Happy Easter-kulhoihin voi istuttaa kukkia ja rairuohoa tai täyttää herkuilla. Ja voiko suloisempaa olla kuin Swedish Birds-linnut? Tai Eating Rabbit-purkit, jotka voi täyttää lempiherkuilla?
DBKD:n harmonisen värimaailma johdosta tuotteista saa kauniita ja näyttäviä kattauksia. Tuotteiden minimalistinen muotoilu sopii skandinaviseen kotiin ja värimaailmaan. Väriä saat kattaukseen kukilla ja tekstiileillä. Koristeet ovat joka vuosi ilo nostaa esille!

DBKD

DBKD on ruotsalainen suunnitteluun, laatuun ja inspiraatioon keskittynyt tuotemerkki, joka valmistaa moderneja sisustustuotteita. Tunnistettavaa heidän tuotteille ovat tarkkaan harkitut maanläheiset värit, joita on helppo yhdistellä keskenään ja luoda harmonisia kokonaisuuksia. DBKD:n tuotevalikoimasta löytyy ruukkuja, kynttilänjalkoja, maljakoita ja sisustustuotteita jokaiseen sesonkiin ja vuodenaikaan.

Kuvien tuotteet löydät Kevät-osastolta ja linkit tuotteisiin alla:
Eating Rabbit
Happy Easter
Swedish Birds

Kuvissa myymälästä löytyviä tuotteita: Lakrids By Bülow kausimaku ÆGG, Tell Me More lautasliinat sekä Ester&Erik kynttilät.

Kirjoittaja Jenny Backman

Jenny on porvoolainen visualisti joka viihtyy vapaa-ajalla yhtä lailla keittiössä kuin kameran takana. Jennyn Instagram-tili on @ahintofcashmere

Katso muita FINFORMkotona artikkeleita