FINFORMkotona

Joulun toivelahjat

Mitä siskolle joululahjaksi? Entä jotain pientä päiväkodin aikuisille? Kriteerinä on ostaa laadukasta ja kestävää tai jotain niin herkullista että se päätyy heti joulupöytään. Tässä tulee ehdotuksia ja ideoita joululahjoiksi. Osa tuotteista löytyy verkkokaupasta mutta laajempi valikoima on myymälässä.

Tyttärelle koru ja hiuspanta

Pernille Corydon korut ovat herkkiä ja kauniita. Materiaalina hopea tai kullattu hopea. Sarjan laajasta valikoimasta on kiva valikoida lahjansaajan näköinen koru. Nuoret valitsevat useimmin korvakorut, rannekorun tai kaulaketjun.

Gauhar Helsinki hiuspanta on myös monien suosikki. Löytyy useammassa värissä. Erityisen tykättyjä ovat koska eivät paina korvien takaa. Ja pannat ovat valmistettu Suomessa!

Tässä muutama lahjavinkki: BonDep-korurasia, Kknekki-hiuslenkit, Samsøe Samsøe pipo, Singles-tray.

Syötävän hyvät lahjat

Aina voi viedä jotain syötävää! Gridellin oliiviöljyt ja balsamicot ovat niin kauniita etteivät vaadi muuta kuin nauhan ympärilleen.

Pärlans Konfektyr toffeet on pakattu kauniisiin rasioihin ja valikoimasta löytyy pieniä ja suurempia konfehtirasioita sekä hurmaavat karamellikastikkeet.

The Nordic Baker-keittokirja sisältää reseptejä kaikkiin vuodenaikoihin.

Päiväkodin tai koulun aikuisille on kiva viedä jotain pientä, kaunista ja herkullista!

Tässä muutama lahjavinkki: paperiset joulukoristeet, kynttilät, Lakrids by Bülow lakritsit, Kknekki-hiuslenkit, L:a Bruket käsirasva.

Äidille

Kähler Urbania Tivoli on uusimpia Urbania-sarjan lyhtyjä. Näitä on ihana kerätä koska lahjansaaja todennäköisesti odottaa jo innokkaasti uutta lyhtyä kokoelmaansa. Lyhtytaloihin voi laittaa tuikut tai ledi-tuikut.

DBKDlta on tullut ihana keraaminen uutuus - lumilyhty. Pyöreän muodon takia sopii hyvin vaikka keskelle joulukattausta. DBKDlla on suloisimmat kausikoristeet - lumiukko on jo klassikko!

Tässä muutama lahjavinkki: Markberg laukku tai hansikkaat, Samsøe Samsøe kaulahuivi tai pehmeä neule, Bergs Potter ruukku joulukukan kera.

Veljelle ja isälle

Kählerin pienoisveistoksia on viisi erilaista jotka kuvaavat eri tunnetiloja. Tämä miespatsas kuvastaa läsnäolevaa ja pohdiskelevaa luonnetta. Miehet arvostavat usein designia ja esimerkiksi työpöydällä oleva patsas on tyylikäs ja rauhoittava elementti.

Isälle ehdotetaan Klippan Yllefabrik vilttiä johon saa kääriytyä ja joka lämmittää lahjansaajaa. Klippan Yllefabrikin torkkupeitot ovat 100% villaa.

Tässä muutama lahjavinkki: keittokirjat, Lakrids by Bülow lakritsit, Midnatt-lakanat, Fine Little Day tyynynpäälliset esimerkiksi golfarit, hiihtäjät tai pyöräiljät.

Lähempänä joulua haetaan vielä kynttilöitä ja servettejä kotiin, varmistetaan että herkkupöydällä on Lakrids By Bülow lakritseja. Ihana tunne kun lahjat on hankittu ajoissa ja voi keskittyä kodin laittamiseen ja tunnelmointiin. Aikaa jää käydä ystävien kanssa glögillä ja joulutorilla!

Porvoon vanhassa kaupungissa kaupat ovat joka päivä avoinna ja kahviloissa on vitriinit täynnä herkkuja! Lasten kanssa kannattaa käydä keskustan torilla jossa pyörii karuselli.Tervetuloa kauempaakin Porvooseen ja kokemaan kauniin kaupunkimme tunnelma!
Kirjoittaja Jutta Suutari-Hoikkala

Jutta on Finformin yrittäjä ja perustaja vuodesta 2016. Työn puolesta intohimona sisustus- ja vaatetrendien seuraaminen sekä liikkeeseen laadukkaiden tuotteiden etsiminen ensisijaisesti pohjoismaista.

Jutta asuu Porvoossa miehensä ja kolmen lapsen kanssa vanhassa puutalossa. Ruuanlaittoa rakastava esteetikko, joka tekee mielellään tapahtumaan kuin tapahtumaan kukkasidontaa ja suunnittelee aina innolla seuraavaa ulkomaan matkaa. Työn vastapainona Jutta viihtyy luonnossa Carlos koiransa kanssa.

Pääset kurkistamaan Jutan kotia Instagramissa nimimerkillä @jutta06100.

Valokuvaaja Jenny Backman

Jenny on porvoolainen visualisti joka viihtyy vapaa-ajalla yhtä lailla keittiössä kuin kameran takana. Jennyn Instagram-tili on @ahintofcashmere

Katso muita FINFORMkotona artikkeleita