FINFORMkotona
Tässä resepti ihanalle ja helpolle mutakakulle. Et välttämättä tarvitse vatkainta jos korvaat kermavaahdon jäätelöllä, eli tämä on täydellinen jälkiruoka vaikka mökille! Toki mutakakku on niin herkullinen, että sitä kannattaa tehdä muutenkin!
Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita lastalla sokeri ja kananmunat. Lisää jauhot, vanilja-uute sekä kaakaojauhe. Lisää lopuksi sulatettu voi. Taikinaa ei saa vatkata, sillä kakusta tulee muuten kuiva. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja lisää nokareita hasselpähkinälevitettä taikinan päälle ja paina kevyesti taikinan sekaan. Paista uunissa 175 asteessa noin 22-25 minuuttia ja anna jäähtyä jääkaapissa kunnes kakusta voi leikata paloja.
Parhaimmillaan kakku on seuraavana päivänä!