




Maukkain tomaattikastike
Tölkillinen kuorittuja San Marzano tomaatteja
Reilusti suolaa (7-10 g)
Hyvää oliiviöljyä
Valkosipulin kynsiä 3-4 kpl
Nippu basilikaa
Laita tomaatit, suola sekä basilika kulhoon ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää kunnon loraus oliiviöljyä ja puolitetut valkosipulinkynnet. Anna maustua jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mieluiten yön yli.
Levitä tomaattikastike pizzapohjalle ja laita uuniin. Kun pohja on kypsä, ota se uunista ja revi päälle burrataa sekä basilikan lehtiä. Valuta päälle laadukasta oliiviöljyä!
Verkkokaupasta löytyy monta pizzan kanssa sopivaa öljyä: ylellinen valkoinentryffeli-öljy, tulinen chili-öljy tai klassinen Novello.

Laadukasta oliiviöljyä tulee sekä tomaattikastikkeeseen ja valmiin pitsan päälle!

Pitsan teossa ovat tärkeitä hyvät raaka-aineet sekä kuuma uuni!

Passione Pizza
Italialais-suomalaisen pariskunnan Luca ja Salla-Maria Platanian 'Passione Pizza' on kattava opas pitsojen maailmaa. Kirjassa on helppoja reseptejä rentoihin koti-kokkailuihin ja myös haastavampia niille jotka haluavat syventää omia oppejaan.
Kirja löytyy verkkokaupan valikoimasta!